Retete culinare noi romanesti – Blog culinar

Mancaruri din carne

Pui cu fasole verde

Reteta Pui cu fasole verde - Retete Usoare

Cum se prepara Pui cu fasole verde:

  1. Pune fasolea sa fiarba in apa clocotita cu un varf de sare, cca. 30-40 minute.
  2. Ceapa tocata marunt impreuna cu bucatile de pui le inabusi cu unt intr-o tigaie la foc potrivit pana ce carnea se rumeneste dupa care, pune cate putina apa si fierbe la foc mic 20-30 minute.
  3. Dupa ce fasolea s-a fiert, scurge-o si pune-o peste pui, dupa care mai adauga putina zeama din zeama in care a fiert fasolea, sare si piper dupa gust si las-o la foc potrivit 10-15 minute.
  4. Cand a scazut zeama, adauga o lingura de smantana, usturoi pisat si deasupra presara marar tocat marunt. Pofta mare la pui cu fasole verde!

Rețete similare publicate de autor

Friptura de iepure

Mihai Buzatu

Snitel de porc

Mihai Buzatu

Conopida cu pui

Mihai Buzatu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.