Retete culinare noi romanesti – Blog culinar

Deserturi

Parjoale de pui

Reteta Parjoale de pui clasica si gustoasa

Parjoale de pui

Parjoale de pui Reteta de parjoale de pui pe care ti-o propunem, este de departe una dintre cele mai simple retete de parjoale de pui. Hai sa vedem cum se prepara parjoale de pui: Toaca pieptul de pui la masina de tocat. Amesteca carnea tocata cu ou, patrunjel tocat marunt, cateii de usturoi... Printează
Porții: 4 Gata în:
Nutrition facts: calories fat
Voturi 5.0/5
( 1 Votat )

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 4 catei de usturoi
  • un varf de piper
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • o legatura patrunjel
  • 4 linguri faina
  • 2 felii de paine
  • un varf sare
  • ulei pentru prajit

Reteta de parjoale de pui pe care ti-o propunem, este de departe una dintre cele mai simple retete de parjoale de pui. Hai sa vedem cum se prepara parjoale de pui:

  1. Toaca pieptul de pui la masina de tocat.
  2. Amesteca carnea tocata cu ou, patrunjel tocat marunt, cateii de usturoi pisati, ceapa tocata marunt, paine inmuiata in apa si stoarsa, sare si piper.
  3. Cu mainile umezite in apa, formeaza bilute de carne si tavalaste-le prin faina si pune-le sa se prajeasca in ulei incins pe ampele parti. Gata, ai preparat parjoale de pui!

Rețete similare publicate de autor

Tort cu crema fina de cacao

Mihai Buzatu

Chec cu smantana

Mihai Buzatu

Eclere cu vanilie si ciocolata

Mihai Buzatu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.