Ingredientele necesare:

  • 500 g spaghetti
  • 300 g ciuperci
  • 200 g sunca presata
  • 150 g parmezan
  • 150 g cascaval
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 linguri de sos de rosii sau pasta de tomate
  • cibru, busuioc, oregano, sare, piper

Cum se prepara Paste milaneze:

  1. Pentru paste milaneze, caleste sunca presata taiata fasii in 2 linguri de ulei incins, adauga ceapa iar dupa ce devine aurie, pui ciupercile taiate felii mici.
  2. Lasa ciupercile sa se inabuse cu o cana de apa, sub capac la foc mic, timp de 30-40 minute.
  3. Dupa ce s-au inabusit ciupercile pune sucul de rosii si mai lasa 20 de minute pe foc.
  4. Cand sosul este aproape gata, pune cimbru, busuioc, oregano, sare si piper dupa gust si mai lasa 2-3 minute pe foc.
  5. Adauga pastele intr-o oala cu apa care fierbe cu varf de sare si fierbe-le cam 8 minute apoi scurge-le bine de apa si pune-le intr-un castron.
  6. Toarna sosul fierbinte peste paste si amesteca bine. Portioneaza pastele in farfurii si presara parmezan si cascaval deasupra.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...